sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Materiaalivalintoja

Saatiin tällä viikolla postissa 21 kg:n paketti, jota olikin jo odotettu. Laatikosta löytyi kolme tapettikirjaa ( Borosan Easyup, Etage ja Ideo Daylight), laminaatti- ja parkettinäytteitä, sisämaalien värikartta (Tikkurila Tunne Väri), laattaesite ja saumamaalinäytteet. Paketin mukana tuli myös lomake, johon täytetään materiaalivalinnat. Kyseinen lomake täytyy palauttaa 15.3. mennessä, joten pikaisesti täytyy valinnat tehdä!




Laminaateista meitä miellyttää eniten kuvassa oikealla olevat. Itse olen tuon vaalean kannalla, mutta O ei ole vielä varma omasta mielipiteestään. Kaikkein mieluiten olisin halunnut lähes valkoista yksisyistä laminaattia. Esimerkiksi tämä on mielestäni aika kiva (vaikka näyttääkin kuvassa jotenkin oudon väriseltä):


 Tämä myös on kiva:

Eteiseen, kodinhoitohuoneeseen, saunaan ja kylppäriin tulee laatat lattiaan. Eteisen laatat tulevat olemaan 33x33cm ja muiden huoneiden 10x10cm. Tällä hetkellä tuntuu siltä, että valitsemme tummanharmaat/mustat laatat, mutta haluamme käydä ensin liikkeessä katsomassa, miltä laatat näyttävät oikeasti. Laatoista meillä ei siis ole näytekappaleita, vaan ainoastaan esite.

Tapetteja / maaleja emme ole vielä päättäneet. Joka huoneeseen tulee todennäköisesti yksi tehosteseinä ja muut maalataan Tikkurilan F497 (paperi) -sävyllä.


 Raksalla on ulkovuoraus lähes valmis!! :)







KÄÄK onnistuin äsken pyyhkimään koko tekstin pois vahingossa, lähetän tän nyt äkkiä, ennen ku onnistun siinä taas.

- J

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti