maanantai 4. helmikuuta 2013

Raksalla tapahtuu

Taas on paljon tapahtunut viikossa. Tasan viikko sitten tontille tuotiin ekat kuormat puutavaraa ja nyt ollaan jo tässä vaiheessa: 




Ei tarvi huolestua, tulee meille muitaki ikkunoita, kuin tuo pieni tuolla ylhäällä. :P Rakennusporukka vaikuttaa fiksulta ja osaavalta, ei ollenkaan niin juntturoilta kuin ne perustusten tekijät.

Odotellaan viestiä Uunisepiltä, pitäis kai pian päättää, minkälainen takka valitaan. Aluks mietittiin ettei otettais leivinuunia, koska siitä tulee lisähintaa, mutta aloin miettimään, miten kiva siinä ois tehä ruokia ja paistaa leivonnaisia. Leivinuunissa paistetuissa sämpylöissäki on ihan oma makunsa. Nam! Vakiotakkahan on Uuniseppien Saana, eli tämä:






Miehet ja pojat kävi viikonloppuna puuhommissa raksalla. Pilkkoivat ja pinosivat puita sekä keräsivät peräkärryllisen rakennusjätettä. O kävi tänään mun iskän kanssa viemässä  jätteet hyötykäyttöasemalle. Ollaan kyllä saatu korvaamatonta apua mun vanhemmilta ja sisaruksilta, kiitos siis heille! ♥ Saatte sitte tulla meille saunomaan :D Laitan tähän yhen kuvan viikonlopulta.


Käytiin yks päivä Vepsäläisellä koeistumassa tuoleja ja katsomassa kaikkea mahdollista tarpeellista ja tarpeetonta. Kärsivällinen myyjä kiersi meidän kanssa varmaan tunnin ja esitteli erilaisia vaihtoehtoja. Lopulta ei kuitenkaan ostettu mitään. Tarkotus olis kuitenki hakea ainaki keittiön tuolit sieltä. Voisin oikeastaan tehdä kokonaan oman postauksen näistä sisustusjutuista. :D

Nyt pitää alkaa nukuttaan mun lapsukaisia! :D Jättäkääpä viestiä.

-J



3 kommenttia: