keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Lattiaa ja suunnittelua

Tällä viikolla talon ulkovuoraus on valmistunut, tänä aamuna laittoivat vielä viimeiset laudat terassin kattoon. Eilen työmiehet laittoivat lattiaan eristeet. 
Kuten oikealla kuvassa näkyy, sisätäyttöä oli hieman liikaa joten lapiohommaksi se lopulta meni. Olisivat voineet hieman paremmin vain miettiä mihin kaatavat tuon soran...
Siinä tuo läjä nyt möllöttää etuoven edessä, jospa huomenna ehtisi siirtämään sen johonkin sivummalle kevättä odottamaan. Tänä aamuna lattia näytti jo valmiimmalta. 
Lattiassa on tällä hetkellä raudoitusverkko ja huomenna tietääkseni putkimies käy laittamassa lattialämmityskaapelin. Loppuviikosta voisi ainakin teoriassa olla jo valu, lopullista päivää eivät tienneet vielä tänään.
Tänään tuli sähköpostiin sähköpistekuvat, nyt on 2 viikkoa aikaa katsoa ne ja tehdä tarvittavat muutokset. Hinnasto tuli onneksi mukana, joten on helppo suunnitella kun tietää hinnan jokaiselle tuotteelle. Onneksi lähipiiristä löytyy sähköalan ammattilainen joka saa vielä katsoa kuvat ennen kuin lähetetään ne takaisinpäin. 
Tulisijavalinta on myös ollut polttava puheenaihe, haluaisimme siis normitakan sijaan takkaleivinuunin. Tämä muutos tulisi maksamaan pari tonnia, lopullinen päätös pitää tehdä tämän kuun loppuun mennessä joten kuva lopullisesta valinnasta tulee myöhemmin. :) Odotellaan vielä toista laskua maanrakennustöistä niin tietäisi mihin kaikkeen budjetissa on vielä varaa.

-O

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti