tiistai 28. toukokuuta 2013

Tulejo heinäkuu!

Taas on raksalla tapahtunut. Laatoittajat ovat pian saaneet hommansa valmiiksi, huomenna meinasivat viimeisiä hommia tehdä. Välitilan tulevat laatoittamaan sitten, kun kalusteet on paikoillaan. Käväsin tänään kattomassa, miltä uudet laatat näyttävät, ja täytyy sanoa, että kyllä tulee hieno!
Tässä muutama O:n ottama kuva eiliseltä.




Tänään olivat lähes valmiita tuolla kylppärissä. Muutamia laattoja olivat joutuneet tilaamaan lisää ja aikoivat asentaa ne sitten samalla ku välitilan laatatki. 

Aloitettiin lauantaina talon maalaus! Oikeastaan koko päivä maalattiin välillä kolmistaan O:n ja mun pikkuveljen kanssa. Oli mukavaa hommaa ja saatiin mun mielestä paljon aikaiseksi. Laitanpa muutamia kuvia lauantailtakin.




Kalustetoimitus pitäis olla huomenna, vähän jännittää, miltä kaikki näyttää. Talon avaimetkin saapuivat tänään :) Enää 5 viikkoa muuttoon!

-J

2 kommenttia:

  1. Mikä sävy on noissa seinissä? Melko mukavalta jo näyttää tuo tilanne :) Pitää käyä kahtoon kuha ollaan täältä oulun suunnalta kulussa. Joko on kaikki tavarat pakattu.

    VastaaPoista
  2. Ei olla viel ehditty pakkaa mitään tavaroita, pitäs hommata eka laatikoita. Maali on Tikkurilan Vinha, sävy 615X. Aikomuksena oli saada väristä vaalean harmaa, tuo näyttää kuivumisen jälkeen enemmän siniharmaalta. Mutta sama kai tuo, eiköhän tuohonki silmä totu. :)
    -O

    VastaaPoista