lauantai 18. toukokuuta 2013

7 viikkoa muuttoon

Heinäkuun ensimmäisellä viikolla pitäisi päästä muuttamaan, raksa on vielä ihan keskeneräinen. Laatat tulivat viime viikolla ja kävin kantamassa ne sisään, mutta sen jälkeen ei olekaan tapahtunut mitään edistystä. Reklamaatiot kahdesta ovesta ovat menneet eteenpäin niinkuin kuuluu. Saunan sähköasennuksissakin on korjattavaa, mutta niistä en ole vieläkään saanut mitään vastausta. Joutuvat nimittäin purkamaan seinä- ja kattopaneelit ja repimään alumiinipaperit irti että pystyvät korjaamaan työnsä jäljet... Pääasia että kaikki on valmista viikolla 27, mulle ihan sama tekevätkö työt loppuun vaikka viimeisenä yönä.

-O

4 kommenttia:

  1. Joo. Aika normaalilta kuulostaa. Itsellä oli "ilmestynyt" pääoven pieleen jälki, jota en voi käsittää mistä se on tullut. Liekö sähköhommien ohessa tullut vai mistä, mutta korjata se pitää.
    Mikä oli saunan sähköistyksessä pielessä? Ja kiinnostaa myös miten ovien laita on ollut, kun rekkuun on mennyt?

    VastaaPoista
  2. Sehän nyt olisikin, jos Sievitalo saisi talon tehdyksi ilman reklamaatioita! Meillä on edelleen hommia hoitamatta/korjaamatta ja olemme asuneet talossa jo useamman viikon. Kukaan ei oikein tunnu ottavan vastuuta ja hommat venyy ja vanuu.. Ikkunat oli asennettu vinoon, lvi-kone roikkuu puoliksi irti, ovissa lommoja, terassit on notkolla ym ym. Muuttotarkastuksessa taisi pöytäkirjaan tulla n. 30 korjattavaa asiaa/puutetta. Jos joku nyt harkitsee Sievitaloa niin en suosittele.

    VastaaPoista
  3. Sähköjohtojen reitit oli pielessä, niitä oli vedetty villan sisäpuolella kattoon ja korkealle seiniin. Siis alumiinipaperin ja villan väliin, ja ne kun pitäisi olla kylmällä puolella tai sitten lähellä lattiaa. Tosin silikonijohdot sais käsittääkseni mennä vapaammin. Olin sinne yhteydessä ja ovat vannoneet korjanneensa ne maalis-huhtikuun vaihteessa, parempi olisi. Ovet olivat kupruilleet alaosista lasiosan alta, liekö lattiavalusta haihtunut kosteus sitten pilannut ne. Ovien reklamaatio on mennyt eteenpäin, sain jopa Pihla-ikkunalta tekstarin et homma on hoidossa. Muuta moitittavaa en keksi, vaikka työpäälikkö kyseli tiistaina onko tullut mitään mieleen.

    VastaaPoista
  4. Suosittelen kaikille hoitamaan kaikki reklamaatiot kirjallisena, ja parempi vielä pyytää ilmoitus siitä kun työt on korjattu jotta voit itse käydä varmistamassa asian.

    VastaaPoista