maanantai 18. maaliskuuta 2013

Seinät levytetty

Viime päivinä raksalla on tapahtunut paljon, meillekin on riittänyt taas sopivasti hommaa. Timpurit ovat levyttäneet seinät, tehneet käyttöullakolle lattian sekä aloittaneet saunan tekemisen. 
Meidän vastuulle kuuluu tavaroiden vastaanotto ja sisäänkanto, joten eilen kannoin kattopaneelit sisään ja timpurit kantoivat saunapaneelit tänään sisälle. Huomenna he todennäköisesti paneloivat saunan, ja katonkin panelointi on lähiaikoina. Ensimmäisessa kuvassa kodinhoitohuone.
 Siinä sauna tänään kuvattuna...

Siivoamista on riittänyt, allaolevassa kuvassa lika näyttäytyy uudessa valossa.
Tänään kävin siivoamassa ja laittamassa rakennusjätteet peräkärryyn. Toki polttopuitakin piti vähän tehdä! 
Keittiön kalusteiden värit on päätettävä muutaman viikon päästä, se tietää taas vaikeita valintoja. Kuvassa näkyy jo pieni keittiömme.
Alla vielä kuvia vierashuoneesta, olohuoneesta ja eteisestä...


Ollaan tässä mietitty viime päivinä kun seinät alkaa olla valmiita, että onneksi päädyttiin tähän muutovalmiiseen ratkaisuun. Toinen vaihtoehtomme oli ostaa toiselta talotoimittajalta talo levyvalmiina, eli käytännössä meidän urakka alkaisi kohta todenteolla. Nyt voimme keskittyä siihen mitä osataan, annetaan ammattilaisten hoitaa työ alusta loppuun saakka.

-O

1 kommentti:

  1. Alkaapa näyttää jo tosi mukavalta. Tekemistähän tuossa vielä on, mutta se loppu tulee jälestä katellen äkkiä, varsinki ku ammattinaiset ja -miehet on tekemässä. Joskus tuntuu, että se taloprojektiin käytetty aika aletaan laskea vasta harjakorkeudesta, vaikka siihen mennessä töitä on tehty jo paljon, suunnittelusta alkaen. Ei muutaku pitkää pinnaa loppua kohden. Kohta sitä pääsee katselemaan ihan käytännössä mitä ootta tulleet valinneeksi :)

    VastaaPoista