tiistai 5. maaliskuuta 2013

Liikaa valintoja

Raksalla on ollut hiljaista viime päivät, eniten edistystä on tapahtunut varmaan polttopuuhommissa. Me ollaan mietitty sähkösuunnitelmiin muutoksia, valittu tulisija ja sisustusmateriaaleja. Sähkömuutoksista tuli n. 1500e lisähintaa, tällaisten muutostöiden takia budjetti näyttää hieman ylittyvän. Takkaleivinuunista tulee muutoshintaa 2900e, laminaatista 800e, liesituulettimesta 600e ja keittiön kaapistoista 1100e. Näitä emme olleet osanneet budjetoida ennen projektin aloittamista, onneksi puhutaan kuitenkin kohtuullisista summista. Eniten meitä on kauhistuttanut maanrakennuksesta aiheutuvat kulut, tänään tuli (toivottavasti ainakin) viimeinen lasku sieltä. Maanrakennuskulut meni lopulta vain pari tonnia yli arvioidun summan, tähän ollaan kyllä tyytyväisiä koska pelkäsimme paljon pahempaa. Nyt alkaa lopullinen velkataakka hahmottumaan, oikeastaan ainoa avoin summa on vesi- ja viemäriliittymän lopulliset kulut. Tässä kuva takkaleivinuunista joka meille tulee, ilman tuota puulokeroa. 
Eilen olimme koko perhe pariin kertaan tekemässä puuhommia, ahkerin oli jälleen kerran tyttäremme!
Huomenna sähköasentajat menevät tekemään johdotukset, laitoimme vielä äsken viimeiset muutosjutut sähköpostilla. Lopulliset sisustusvalinnat tullaan tekemään lähipäivinä, meidän täytyy vielä tehdä huonekohtaiset suunnitelmat ja laittaa sitten tuo iso näytepaketti takaisin postiin.

-O

2 kommenttia:

  1. Yritin jo aikasemmin kommentoida mut sähläsin ilmeisesti jotai ku ei se onnistunu :-D ihana tuo takkaleivinuuni :-) kyllä siellä soppii sitte rieskoja janskun paistella;-)

    VastaaPoista
  2. Kiva nähdä näitä muutoshintoja. Meillä osa näistä ei ole vielä tiedossa, mutta pelkästään jo keittiö- ym.kaappien lisähinta on yli 5000e. Kauhistuttaa ihan, että miten niihin voi mennä noin paljon. Takka tulee olemaan vähän halvempi kuin teillä. Sähkömuutosten hinta ei ole vielä tiedossa ja laattoja etc.ei ole vielä edes katsottu. Saattaa budjetti vielä paukkua.:/

    VastaaPoista