perjantai 11. tammikuuta 2013

Perustukset tehty ja aloituskokous pidetty

Tässä vertailukuva alemapaan kuvaan, on hieman tapahtunut viikossa. Tuohon kohtaan talo siis tulee.
Tällä viikolla Talotimpan miehet kävivät tekemässä perustukset, aloittivat tiistai-iltana laittamalla muotit ja torstaina purkivat jo muotit pois. Valu oli siis keskiviikkona joten aika nopeaa toimintaa tuo näytti olevan. Me ollaan vastattu lähinnä routasuojauksesta ja levitelty pressuja lumisateen varalle. Eilen tehtiin sisätäyttö melkein valmiiksi ja tänään rekka on ajanut tontille lisää tavaraa. Tällä viikolla maanrakentajat laittavat vielä ulkopuoliset routaeristeet ja tekevät sisätäytön valmiiksi. Allaoleva kuva on otettu tänä aamuna. 
Tänä aamuna oli aloituskokous kaupungin rakennusvalvonnassa, siinä käytiin läpi rakennusluvan lainvoimaisuus ja koko projektia vähän laajemmin läpi. Erilaisia katselmuksia tulee olemaan ilmeiseti useampia koko rupeaman aikana, niistä mun ei onneksi tarvi ymmärtää mitään. En ymmärrä myöskään mistään piirustuksista mitään mitä välillä tulee postissa isoja pinoja, toimitan vain ne eteenpäin jos joku niitä kyselee. Moni muukin asia jää mulle hämärän peittoon, eipä mua hirveesti kiinnostakaan millaisia pömpeleitä meidän pihaan on asennettu, pääasia että toimii. Tässä kuitenkin kuva sinulle joka haluat tietää millainen sadevesipönttö meidän pihassa on!

-O

3 kommenttia:

  1. Montako neliötä talonne omistaa? Miten aiotte käyttää kivilohkareet? Itse varmaan rakentaisin niistä luolan, että kun tulee luolamiesolo niin voi asua sielläkin. T miks radio on radio

    VastaaPoista
  2. Missä vaiheessa projekti on menossa? Päivityksiä lisää, kiitos!

    VastaaPoista
  3. Oho! Tännehän oli tullu kommentteja! Huoneistopinta-ala on 136 neliöö. Lohkareet on käytetty hyväksi pohjan täyttämisessä. Takapihalle jää kaks suhteellisen suurta järkälettä, niin sinne voi sitte tulla vaeltamaan.

    VastaaPoista