tiistai 8. tammikuuta 2013

Kodinkoneita ja kalusteita.

Tontilla on hommat edistyny, huomenna siellä aletaan tekemään jo perustuksia! Ehkäpä tonttia voi sitten alkaa kutsua raksaksi. ;) Tuntuu, että yhtäkkiä on tapahtunut paljon ja sen huomaa myös siitä, että O:n puhelin käy kuumana.

Selviteltiin viime viikon lopussa talopakettiin kuuluvia kodinkoneita ja kävi ilmi, että meille oltais toimitettu tosi perusperusruma liesituuletin ja siihen päälle olis tullu vielä maustekaappi ja avohyllyt. Onneks huomattiin asia ajoissa, joten ehdittiin vielä vaihtaa vakiotuuletin Franken Opaliksi. Se on tällainen:

Eikö oo hieno!? :)

Kodinkoneiksi tulee Rosenlewin teräksen värisiä koneita. Astianpesukone on RW5540X. Googlettamalla löytyy lisää tietoa. Tuo vaikuttaa kyllä hyvältä, löytyy jopa 30min pikapesuohjelma. Oonkin aina välillä kaivannut tuollasta nopeaa pesuohjelmaa. Kone on siis tällainen:





Uuniksi tulee RK3410 X kiertoilmauuni. Tätä mainostetaan, että pitäis olla helppo pitää puhtaana, koska on Antifinger-pinnoitettu. Toivottavasti pitää paikkaansa. :D Ei tuo voi olla ainakaan huonompi, kuin meidän nykyinen uuni. ;) Laitetaanpa kuva uunistaki.




 Jääkaapiksi tulee RJKL3850X ja pakastimeksi RPP3230X. Ihan tavalliset ja varmasti hyvät. Liedestä en osaa sanoa sen enempää, kuin että se on induktioliesi. Odotan kyllä tosi paljon, että pääsee putsaamaan sitä ;) Meillä on nyt tollanen aataminaikainen valurautalevyhella (onko tää ees oikee sana :D), jota on maailman rasittavinta yrittää pitää puhtaana.


Ollaan tehty myös alustavia valintoja kaapistojen suhteen. Haluttiin muuttaa kaikki keittiön alakaapit laatikoiksi ja tämä tulee kuulemma maksamaan yli 1000e meille. :O Otetaan keittiön yläkaapit madallettuina ja osa yläkaapeista jätetään pois toimituksesta. Laitan tähän alle kaksi kuvaa, jotka ovat aika lähellä sitä, millainen keittiö tulee mahdollisesti olemaan. Pohdimme vielä värimaailmaa. Kuvat on lainattu meidänkin keittiön toimittavan Omega-Keittiöiden sivuilta.




Kodinhoitohuoneen ja wc:n osalta suunnitelmat ovat vielä osittain auki, joten niistä en laita mitään kuvia.

Nyt pitäis lähteä käymään katsomassa, miltä tontilla tällä hetkellä näyttää. Ens kerralla kirjotan varmaanki laminaateista, tapeteista ja maaleista. :) Mukavaa viikkoa! 

- J

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti