tiistai 25. kesäkuuta 2013

Valmista on!

Tulihan se muuttopäivä vihdoin ja viimein!!! 
Aloitettiin talon siivous jo ennen juhannusta jotta päästään mahdollisimman pian muuttamaan. Talo valmistui tosiaan viikon etuajassa jo tänä aamuna, ja klo 10 oli talon luovutus. Saatiin siivottua aamupäivällä loput tilat ja iltapäivällä jo kannettiin tavarat sisälle. Kuuma meinasi tulla, jäätelö ja coca-cola maistui! 
Illalla tietysti saunottiin, syötiin jäätelöä ja kaiken kruunasi...mun yövuoro. Ehtiihän siellä talossa nukkua ensi viikollakin. :) 
Ollaan kyllä tyytyväisiä Sievitalon toimintaan, yhteydenpito toimii, jälki on siistiä ja lähes moitteetonta sekä reklamaatiotkin hoidetaan kuten kuuluu. Kiitos Sievitalolle, blogin lukijoille ja kaikille jotka ovat auttaneet projektin toteutuksessa. Tulossa ihana suomalainen kesä.
 
-O

PS. TERVETULOA KÄYMÄÄN!!!

3 kommenttia:

  1. Onnea ja TIS:sta uuteen kotiin!!! Käydäänpä taas kun ollaan kulussa. Täällä toisaalla jatketaan hyvällä ja työlääksi havaitulla linjalla :) Juho

    VastaaPoista
  2. Onnea uudelle kodille ja teille, jotka siellä asutte. Kiitos tästä plogista, oli aivan jännittävää lukea. Äy, äy.

    VastaaPoista
  3. Onnea! Pitää lukea teidän aiempia postauksia myös. Meillä on oma Sievitalo-projekti juuri aluillaan. :) (sievinkoti.blogspot.fi)

    VastaaPoista