maanantai 22. lokakuuta 2012

Tontin raivaamista

Viime perjantaina tuli Sievi-taloilta kirje, oltiin lähes varmoja että nyt saadaan oikovedokset talosta. Innostus laantui äkkiä, kirje sisälsi vain hikisen tilausvahvistuksen. Ei auta kuin odotella uutta postia. Oikovedosten myötä moni asia lähtisi eteenpäin, esimerkiksi rakennuslupahakemus liitteineen.


Lauantai oli jälleen puiden kaatoa, karsimista ja pinoamista. Rankkaa hommaa, ei tarvitse erikseen lähteä zumbaan!!! Tänään käytiin keräämässä oksia ja kärräämässä niitä pois tontilta, hommaa jäi vielä useammaksi tunniksi. Alkaa vain illat olemaan niin pimeitä ettei ehdi kovin paljoa tekemään iltaisin. Jonkin verran pitäisi vielä puitakin kaataa tontin reunoilta, helpompi sitten maanrakennusurakoitsijan tehdä työnsä.Viikko sitten tuohon alueelle tuli asfaltti, aika sopivaan aikaan. Tekevät näköjään pyörätien siihen samalla, lisää mukavasti turvallisuutta. Oman pihan asfaltointi jää hieman myöhäisempään vaiheeseen. :) 
Koko ajan tuntuu varmemmalta, että muuttovalmis talo on todellakin meidän juttu. Kahden kolmivuorotyöläisen aikataulut ovat sen verran sekavat, ettei omin käsin rakennettuna päästäisi muuttamaan ennen eläkeikää omaan taloon. Saadaan toki apua lähipiiristä, muttei talon rakentamista voi kuitenkaan muiden vastuulle siirtää.  

-O

1 kommentti:

  1. Kannattaa nuo risut kasata niin, että on kaikki oksat samaan suuntaan. Olisi vähän siistimmän näköistä.

    t. eilen tontin ostanut vanhin veljesi

    VastaaPoista